Evenementen

VETGROEN richt zich op lifestyle programmering voor zowel zakelijke als publieksevenementen. Wij zijn sterk in co-creëren en herdefiniëren. Wij werken graag out of office en out of the box. Zo hebben we al weer vijf jaar ervaring met lifestyle programmering en gebiedsinrichting voor festivals en winkelcentra. En worden we ingeschakeld voor bedrijfsevenementen met een missie. Wij trakteren personeel en partners op een ervaring die raakt. Bij ons staat echt contact maken altijd op nummer 1!

 

Voor wie

Voor bedrijven die bewuster willen opereren, een energy boost kunnen gebruiken en out of the box willen co-creëren. Wij ontwerpen evenementenprogramma`s met de focus op bedrijfsidentiteit en marketing-communicatie doelstellingen.

 

Lifestyle programmering

Kwaliteit van leven is actueler dan ooit. VETGROEN ontwerpt evenementenprogramma`s die bezoekers prikkelen om nog bewuster in het leven te gaan staan. Dit doen we door belangrijke trenddomeinen (food, living, health, fashion, traveling) als inspiratiebron te gebruiken waarmee en van waaruit we alle activiteiten inhoudelijk vorm geven.

 

Werkwijze

Je kunt ons een complete evenementenproductie laten verzorgen of enkel een deel daarvan. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.