Go See

Uitgeblust of inspiratieloos? Onze trendtours maken jouw team vitaler en creatiever. Hoe? Het idee is simpel, we gaan samen op pad. We brengen je naar bijzondere locaties en bezoeken mensen met toffe lifestyle ideeën. Vanuit belangrijke actuele trenddomeinen (food, living, health, fashion, traveling) werken we aan een inspirerende dag uit. Bezoek een van onze Go See’s, stem in met veranderingen en sta open voor de verrassingen. Wil je nog meer de diepte in? Vraag naar de mogelijkheden!

 

Voor wie

Voor managementteams die bewuster willen opereren, een energy boost kunnen gebruiken en out of the box willen co-creëren. Wij ontwerpen trendtours voor managementteams die los willen komen en door willen groeien naar nieuwe uitkijkposten. Als onderdeel van een verandertraject of een recreatieve teambuildingsactiviteit.

 

Werkwijze

Maak een keuze uit onze lifestyle bestemmingen. Wil je het net even anders, wij creëren ook op maat. Zo werken we samen met diverse trendwatchers om jouw trendtour te laten slagen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.