Over Vet Groen

Bij ons draait echt alles om de ontmoeting. Wij creëren contactmomenten met een betekenis. Om een lang verhaal kort te houden, voegen we een extra betekenisveld en speelveld toe aan iedere evenementenproductie. Daardoor krijgt het een vitaler en levendiger karakter. Zo scheppen we ruimte voor bijzondere ontmoetingen. Onze dienstverlening krijgt input en vorm door te creëren vanuit belangrijke actuele lifestyle thematieken. Denk aan food, living, health, fashion, traveling… und so weiter!

Bram

De afgelopen jaren, sinds ik in 2013 begon met VETGROEN, was ik tussen de bedrijven door op zoek naar de betekenis van het ondernemerschap. Ik had –en heb- een mooi bedrijf, ik deed fantastische dingen, maar ik miste nog wel iets. Ik kon er de vinger niet helemaal opleggen. Dat de natuur mij oneindig boeit en inspireert moge duidelijk zijn. Dat ik afgestudeerd eventmanager ben, is ook een feit. Ik sta bekend als iemand die hart heeft voor zijn vak en voor de mensen met wie ik samenwerk. Maar wat was nou de connectie tussen dit alles? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Waarom ben ik ondernemer en doe ik dit zo graag? Ik kreeg onlangs het antwoord op die –voor mij- zo belangrijke vraag. En zoals zo vaak: antwoorden komen als je ze niet verwacht, als je er niet naar op zoek bent.

Het drong zich aan me op toen ik eind april 2017 op mijn laatste vakantiedag in Bali een video-oproep deed via Facebook. Om heel eerlijk te zijn; ik was gewoon klaar met die onpersoonlijke dating-apps en wilde weer een leuke relatie. Meer en vaker ëcht contact zonder de tussenkomst van een scherm. Dat resulteerde in een soort van contactadvertentie voor mezelf. Tsja, en die ging onopzettelijk viral. Van 6.000 naar 17.000 views en zo door naar de 100.000 views. De media dook er bovenop: van 3FM tot de Linda. Ik werd overspoeld met reacties en zat zelfs aan tafel bij Paul de Leeuw. Honderden Messenger berichten van onbekende mensen stroomden binnen. Mensen die zich herkenden in mijn bericht. Ook op zoek naar echt contact. Het bericht dat ik puur en no nonsens, zoals ik ben, had vastgelegd en daarna deelde werd massaal opgepakt. Totaal niet over nagedacht. Ik kan nog uren over deze bijzondere ervaring vertellen. Maar de belangrijkste les uit dit hele verhaal, is dat aandacht de basis is van een gebalanceerd leven. En daar vond ik ook de betekenis van mijn ondernemerschap in. Aandacht, zowel zakelijk als privé, opent je ogen, maakt je ontvankelijk en maakt iedere stap die je bedrijfsmatig zet even belangrijk. En dat stelt je in staat om te groeien. Ik heb mijn nieuwe richting gevonden, met mijn evenementenbureau creëer ik momenten van aandacht. Hoe ik dat doe? Surf maar eens lekker rond op deze website en laat jezelf verrassen.

Wat we doen

Evenementen | Activatie | Go See | Styling | Advies

VETGROEN creëert met betekenis. Van bedrijfsevenement tot conceptueel advies. En van eventstyling tot (lifestyle) business trips met een missie. Onze netwerkorganisatie is van vele markten thuis. Zo werken we samen met diverse experts om jouw ervaring voelbaar te maken bij jouw publiek. Onze favorieten: duurzaam co-creëren, maatschappelijk betrokken zijn, talentontwikkeling en lokaal ondernemerschap.

Onze aanpak

VETGROEN creëert momenten van aandacht. Je kunt ons een complete evenementenproductie laten verzorgen, inzetten voor de styling van jouw evenementenlocatie, een inspiratiedag voor je bedrijfsteam laten uitzetten of een toffe act met een verhaal bij ons boeken. Heb je vragen, mail of bel ons! Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.